H.S.T. reiniging & hygiëneVloeronderhoud

Vloeronderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de representatieve uitstraling van uw bedrijf.

Een harde of elastische vloer kan een blikvanger zijn. Veel bedrijven kiezen voor een harde of elastische vloer vanwege de levensduur en tegen vervuiling.

Voor het behoud van de vloer is een planmatig onderhoudssysteem een vereiste: te beginnen bij het schrobben van tegelvloeren tot en met conserveren van marmer of linoleumvloeren.

Stenen vloeren worden door middel van een schrob-/ zuigmachine op een professionele manier gereinigd. Wij beschikken over de juiste reinigingsmiddelen, zodat uw vloer weer een lange tijd mooi blijft. Ook de voegen krijgen onze speciale aandacht, zodat ze hun natuurlijke kleur weer terugkrijgen.

Linoleum/ Marmoleum vloeren kunnen door de juiste onderhoudswijze minimaal 25 jaar mee. In overleg kijken wij welke methode op uw vloer van toepassing is en kunnen wij eventueel een onderhoudsplan maken, zodat deze weer zijn meest optimale conditie en kleur terugkrijgt. Het is raadzaam uw linoleum/marmoleum vloer minstens eenmaal per jaar te behandelen.

Uw tapijt wordt met een professionele tapijtreiniger intensief gereinigd. Deze tapijtreiniger spuit het vuil los, waarna het direct wordt opgezogen. Door het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen krijgt uw tapijt weer de uitstraling die het behoeft.